Service en accessoires

Scroll direct naar

Ontdek onze services

 

Ervaar onze services.

Campers en camperen zijn onze passie en dat merkt u meteen als u bij ons binnenkomt. Wij doen niets liever dan onze kennis met u delen en onze diensten aan u te verlenen. Graag zetten we onze services voor u op een rij.

Reparatie, onderhoud en keuringen: ook van het woongedeelte!

De werkplaats van Camper Centrum Nederland lijkt op het eerste gezicht een gewone, moderne werkplaats. Maar wie beter kijkt, ziet de verschillen. Een loopbrug om daken te inspecteren. Een speciale douche voor het testen op waterdichtheid. Hoogwaardig hout voor het maken van panelen. Gasdetectie- en montageapparatuur. Zonnepanelen en satellietschotels. U ziet het ook aan de monteurs. Technisch geschoolde Volkswagen-specialisten, die uit eigen ervaring alles weten van campers en camperen. Zij verrichten alle denkbare onderhouds-, reparatie- en keuringswerkzaamheden. Zowel aan het technische gedeelte als aan het woongedeelte van uw camper. Dat is wat deze werkplaats zo uniek maakt in Europa: één werkplaats voor alle denkbare camperwerkzaamheden! 

Onderhoudsintervallen Long Life.

De moderne Volkswagen Campers geven tegenwoordig zelf aan wanneer zij onderhoud nodig hebben, op basis van het rijgedrag. De Long Life onderhoudsbeurt gaat verder dan een grote beurt, omdat uw camper daarna weer maximaal 40.000 kilometer of twee jaar moet kunnen rijden tot de volgende onderhoudsbeurt. Uw Volkswagen Camper wordt op alle essentiële punten gecontroleerd, olie en het oliefilter wordt vervangen en de ruiten-, rem- en koelvloeistof bijgevuld. Ook wordt de stuurbekrachtiging gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen Camper kunnen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bijkomen.

Gratis controle woongedeelte camper.

Bij Camper Centrum Nederland krijgt u bij een onderhoudsbeurt altijd een gratis campercontrole. Met een check van bijvoorbeeld gas- en waterleidingen, werking van het hefdak en conditie van de accu's. De onderhoudsinterval kan verschillen per model. 

Bandenhotel met unieke service.

Camper Centrum Nederland heeft voor elke camper de juiste band, met Continental als belangrijkste huismerk. En voor slechts €150,- per jaar wisselt het bovendien uw banden twee keer per jaar. Inclusief reinigen, uitbalanceren, opslag en koffie! Waar vindt u een hotel met zo’n service?


Vervangend vervoer bij reparatie en onderhoud.

Bij onderhoud of reparatie kunt u voordelig gebruikmaken van een huurauto. Blijft u liever thuis? In overleg halen we uw camper op en brengen hem weer terug, tegen een heel redelijke vergoeding. Vraag vooraf even naar de voorwaarden, tarieven en beschikbaarheid.


Wachten is bij ons een belevenis.

Wilt u wachten op de reparatie of het onderhoud? Dan hoeft u zich bij ons aan de leestafel geen moment te vervelen. Genietend van een kopje koffie staat u bovendien gratis Wi-Fi ter beschikking, zodat u altijd online bent. Wilt u Amersfoort ontdekken? Reserveer dan één van onze leenfietsen. Of boek in de zomer ons gratis vaararrangement: een boottocht door de grachten, begeleid door een gids en plezierig afgesloten met koffie en gebak. Vraag vooraf even naar de mogelijkheden.