California Coast.

De California Coast.

T6 California Coast

De nieuwe Volkswagen T6 California Coast voldoet aan alles wat u van een moderne compacte camper mag verwachten. De T6 California Coast is een slag luxer uitgevoerd dan de Beach en biedt zit- en slaapruimte aan vier personen. Met een uitgebreidere keuken en een manueel bedienbaar hefdak. Voorzien van de radio Composition Audio. Veilig rijden wordt bewaakt door meerdere elektronische systemen, waaronder de ‘Vermoeidheidassistent’.

* Vanafprijs is inclusief € 1.395,- afleverkosten.


Functioneel

Ideale cockpit.

Achter het stuur van de California Ocean ervaart u een oase van rust. In één blik overziet u alle functies die het rijden en reizen nog prettiger en veiliger maken. Het uitzicht is vanuit uw hogere zit riant. Met de California heeft u het vakantiegevoel al bij de eerste kilometer. ’s Avonds kunt u de voorruit met een nieuw systeem volledig verduisteren.

Volwaardige keuken.

Na een avontuurlijke rit een heerlijke maaltijd bereiden. Dat doet u in de uitgekiende keuken van de California Ocean. Deze heeft een fraaie 'White Wood' look en is voorzien van een 35 liter schoon- en vuilwatertank, een 42 liter compressorkoelbox die ook koelt als het buiten heet is, een 2 pits kooktoestel met piëzo-ontsteking met een fraaie glazen afdekplaat. De keuken is gebouwd met een aluminium sandwichstructuur. Licht en sterk materiaal dat niet rammelt tijdens het rijden.

Elke centimeter benut.

De indeling en ruimtebenutting van de T6 California is een evolutie van een decennialange ervaring in camperbouw. Zo is de meest optimale balans ontstaan tussen leef- en bergruimte.

Centrale bediening.

Het camperdisplay geeft u een overzicht van de belangrijkste zaken aan boord. U kunt zien hoe vol uw watertanks zijn, leest de accucapaciteit af en kunt de koelkast instellen.

Veiligheid

Voorbereid op elke situatie.

Adaptive Cruise Control (ACC).

Houdt automatisch afstand op voorliggers tot een door de bestuurder ingestelde afstand. ACC meet met een sensor de afstand (tot 120 m) en de snelheid ten opzichte van voorliggers en houdt zo automatisch de vooraf ingestelde afstand vast.

Multi-Collision Braking System.

Behoort tot de standaarduitrusting op alle California modellen. Dit systeem stelt na een aanrijding de remmen in werking, om een tweede aanrijding te voorkomen.

Motoren

Think Blue.

De duurzaamheid van een Volkswagen zit hem niet enkel in de technieken die u terugvindt in de California Coast en alle andere Volkswagens. Ook in het productieproces hebben we het milieu en het besparen van energie hoog in het vaandel staan. Maar Think Blue gaat verder. Het gaat ook over verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Overal, iedere dag.

Euro 6 Motoren.

De California Ocean kun je kiezen met één van de volgende TDI-motoren: 2,0 75kW/102pk, 2,0 110kW/150pk of de 2.,0 150kW/ 204pk. Stuk voor stuk stille en zuinige motoren die voldoen aan de nieuwe emissie-eisen Euro 6.

Eenmaal DSG, altijd DSG

Wie het genot van een DSG-automaat heeft geproefd, wil niet anders meer. Schakelen gaat zeer snel, het vermogen van de motor wordt optimaal benut en het rijdt ook nog eens zo’n 10% zuiniger en dus schoner. DSG betekent winst op alle vlakken.

Dynamic Drive Control (DCC)

DCC stelt het onderstel van de nieuwe California naar wens in met een simpele druk op de knop. Er kan gekozen worden voor Normal, Comfort of Sport.

4Motion vierwielaandrijving

Een mooie combinatie: de California Coast met 4Motion vierwielaandrijving. Comfort én veiligheid. Bovendien brengt de 4Motion u op plekken die voor andere onbereikbaar zijn.

Showroom

Kom gewoon langs of maak een afspraak

Kom naar de ‘Wereld van compacte campers’ en ontdek het zelf. Bij Camper Centrum Nederland vind je een groot aantal campers en aanverwante producten onder één dak. Je kunt altijd spontaan binnenstappen of van tevoren even een persoonlijke afspraak maken. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Ervaren is ontdekken en beleven

De nieuwe Volkswagen California T6 zit boordevol reiservaring en zet weer de maatstaf in zijn segment. Je leest er alles over op deze website. Maar ervaren is altijd leuker dan lezen. Kom daarom naar Amersfoort en ontdek ‘m zelf!