California Beach.

De California Beach.

Meeruitvoeringen

Omnistor cassetteluifel waarmee je eenvoudig je leefruimte vergroot.

Climatronic; Altijd de ingestelde temperatuur in de California, met drie aparte zones.

Voor extra slaapcomfort is er een traagschuimmatras op maat leverbaar.

Download de prijslijst voor alle meeruitvoeringen:

Keuken

Nog compacter en nog slimmer met je binnenruimte omgaan doe je met de MaxxCamp Multi keukens.

MaxxCamp Multi 1.

Twee grote lades met samen 96 liter opbergruimte. Deze module is makkelijk te verwijderen als hij niet nodig is. (Alleen i.c.m. Multi 2 of Multi 3).

MaxxCamp Multi 2.

Naast 2 lades heeft deze module ook nog een complete watervoorziening. Met een vuil- en schoonwatertank en wegklapbare keukenkraan. Een 1 pits kooktoestel is aan de zijkant van de module bevestigt (niet op de foto zichtbaar).

MaxxCamp Multi 3.

Naast dezelfde water- en kookvoorzieningen als de Multi 2 heeft de Multi 3 ook nog een 12V compressor koelbox van 18 liter. Ideaal te combineren met de Multi 1.

Slimme kraan.

De kraan is slim opgeborgen zodat er genoeg aflegruimte blijft. Daarnaast is de ruimte van de kraan te gebruiken voor het opbergen van kleine spullen.

Makkelijk toegang.

De uitneembare 12v Waeco compressor koelbox past perfect. Een gasveer zorgt ervoor dat het openen gemakkelijk gaat.

Altijd overzicht.

Met één druk op de knop zien hoe het met de camperaccu gesteld is. De USB-aansluiting is ideaal voor het opladen van uw mobiele apparaten.

Verlichting

Full LED koplampen.

Dimlicht, grootlicht en daglicht in LED. Maximale lichtopbrengst bij laag stroomverbruik.

Infotainment

Composition Colour

Dit nieuwe, volledig geïntegreerde audiosysteem met 8 luidsprekers wordt bediend met een 5 inch touchscreen kleurenscherm. Voor het afspelen van radio en CD, maar ook van externe bronnen via SD-kaart, aux-in, en USB. Het systeem is voorbereid op parkeersensoren en achteruitrijcamera.

Composition Media

Modern infotainmentsysteem met 8 luidsprekers en een groot 6,33 inch touchscreen kleurenscherm met aanraaksensor. Voor het afspelen van radio en CD, maar ook externe bronnen via SD-kaart, aux-in, en USB. Het systeem is met Bluetooth voorbereid op handsfree telefoneren via de luidsprekers, alsook parkeersensoren en achteruitrijcamera.

Discover Media

Modern infotainmentsysteem met 8 luidsprekers en een groot 6,33 inch touchscreen kleurenscherm met aanraaksensor. Voor het afspelen van radio en CD, maar ook externe bronnen via SD-kaart, aux-in, en USB. Het systeem is met Bluetooth voorbereid op handsfree telefoneren via de luidsprekers. Navigatie verloopt via een SD-kaart. De TMC functie informeert over de verkeerssituatie. Voorbereid op een achteruitrijcamera. Via de optionele WLAN-Hotspot kunnen smartphones op het systeem online gaan. Voor surfen, apps, gamen, beeldtelefonie etc.

"Rear View" achteruitrijcamera

Veilig zicht naar achteren. Mogelijk vanaf Composition Colour.

"Parkpilot" parkeersensoren voor en achter

Akoestische ondersteuning bij het parkeren. Vanaf Composition Colour ook met beeldondersteuning.

App-Connect

Hiermee koppel je een smartphone aan het systeem. Je kunt dan apps met het touchscreen gebruiken. Zoals de Volkswagen app ‘My Guide’ met tips voor onderweg. App-Connect geeft ook ondersteuning aan Mirror-Link, Apple CarPlay en Android Auto. 

Multifunctioneel leren stuurwiel

Veilige en gemakkelijke bediening vanaf het stuur van vele multimedia functies en boordcomputer.

Multimedia en USB aansluiting

Via de USB-poort kun je mobiele bronnen, zoals je smartphone aansluiten (en bijladen) via het entertainmentsysteem.