California Beach.

De California Beach.

T6 California Beach.

De nieuwe Volkswagen T6 California Beach zit boordevol reiservaring. Vergeleken met de luxere California Coast- en Ocean-uitvoering is de Beach een wat sportievere camper. Met extra leefruimte, een driepersoons achterbank die om te klappen is tot een ruim tweepersoons bed, een handbediend hefdak met daarin een tweepersoons bed en een compactere keuken met water- en kookvoorziening. Naast zijn kampeerkwaliteiten doet de Beach net zo gemakkelijk dienst als een ruime MPV, waarmee je zowel privé als zakelijk goed voor de dag komt. De Beach is voor elke trip geschikt.

* Vanafprijs is inclusief € 1.395,- afleverkosten.

Functioneel

Alles onder controle.

Rust en overzicht. Dat straalt het nieuwe dashboard uit. Daarachter schuilt een veelheid van aan functies die eenvoudig te bedienen zijn en het rijden en reizen nog prettiger én veiliger maken. De Beach geeft je het ontspannen vakantiegevoel al bij de eerste reiskilometer.

Ook buiten comfortabel

Kamperen met de California betekent comfortabel binnen én buiten leven. Elke California is uitgerust met twee kampeerstoelen in de achterklep en een tafel in de schuifdeur.

Uitgekiende indeling met veel slaapruimte

De Beach is door zijn afwijkende indeling de ruimste California. De driepersoonsbank laat zich eenvoudig ombouwen tot een bed voor twee personen of drie kinderen

Hoogslaper

Behalve het benedenbed biedt het bovenbed slaapruimte aan nog twee andere volwassenen.

Veiligheid

Voorbereid op elke situatie.

Veilig reizen voor alles

Volkswagen innoveert continu om rijden en reizen veiliger en comfortabeler te maken. De nieuwe California Beach zit boordevol met de modernste elektronische veiligheidssystemen, die vooral botsingen kunnen voorkomen. Denk aan het Elektronisch Stabilisatie Programma met Remassistent, ABS, ASR, EDS of het Multi Collision Brake systeem, dat na een botsing automatisch de remmen vast zet en de airbags paraat houdt. Natuurlijk zijn alle inzittenden rondom beschermd door de sterke carrosserie en zes airbags

De California houdt je voorganger in de gaten

Adaptive Cruise Control (optie) houdt bij de ingestelde snelheid de afstand tot je voorligger constant. Remt de auto voor je af, dan remt de Beach automatisch mee, zo nodig tot stilstand. Je reist daarmee vooral veiliger, maar ook zuiniger. Als berijder geeft het je bovendien extra ontspanning en comfort, zeker op langere afstanden.

Motoren

Verantwoord rijden zonder concessies

De nieuwe California Beach komt met een nieuwe generatie motoren, allen met BlueMotion technologie. Deze technologie staat symbool voor intelligent en verantwoord rijden, zonder in te boeten op rijprestaties. Met allerlei slimme innovaties, die brandstof besparen, de uitstoot van CO2 verminderen en zorgen voor minder fijnstof en stikstofoxiden.

Eenmaal DSG, altijd DSG

Wie het genot van een DSG-automaat heeft geproefd, wil niet anders meer. Schakelen gaat zeer snel, het vermogen van de motor wordt optimaal benut en het rijdt ook nog eens zo’n 10% zuiniger en dus schoner. DSG betekent winst op alle vlakken.

Euro 6 Motoren.

De California Beach kun je kiezen met één van de volgende TDI-motoren: 2,0 62kW/84pk, 2,0 75kW//102pk, 2,0 110kW/150pk of de 2.,0 150kW/ 204pk. Stuk voor stuk stille en zuinige motoren die voldoen aan de nieuwe emissie-eisen Euro 6.

Showroom

Kom gewoon langs of maak een afspraak

Kom naar de ‘Wereld van compacte campers’ en ontdek het zelf. Bij Camper Centrum Nederland vind je een groot aantal campers en aanverwante producten onder één dak. Je kunt altijd spontaan binnenstappen of van tevoren even een persoonlijke afspraak maken. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Ervaren is ontdekken en beleven

De nieuwe Volkswagen California T6 zit boordevol reiservaring en zet weer de maatstaf in zijn segment. Je leest er alles over op deze website. Maar ervaren is altijd leuker dan lezen. Kom daarom naar Amersfoort en ontdek ‘m zelf!