$name

Standaarduitrusting

De woonkamer.

Intieme gezelligheid.

Draai de voorstoelen en geniet met z’n vieren van het gezellige en lichte interieur van de Volkswagen California. Voor het ontbijt met krantje in de ochtend of de borrel met kaartspel in de avond.

Ook op vakantie: comfortabel slapen.

Het tweepersoonsbed op de ‘begane’ grond biedt veel ruimte en slaapcomfort. Voor nog meer luxe kan een traagschuimmatras op maat worden geleverd.

Vijfsterren koken op twee pitten.

De keuken.

Met het compacte en moderne keukenblok kunnen verrassend heerlijke gerechten worden bereid. Keukenprinsen en -prinsessen beschikken over een tweepits gasstel, een compressorkoelkast van 42 liter, een spoelbak en keukenkastjes met een besteklade. Met het open hefdak hebben zij bovendien veel bewegingsruimte. De gasbranders zijn voorzien van een veilige Piezo-ontsteking en afwaswater verdwijnt in de vuilwatertank, die eenvoudig te legen is.

Volledige controle.

Op het camperdisplay kunt u in een oogopslag zien hoeveel schoon- en vuilwater u aan boord heeft, hoe vol de camperaccu's zijn en wat de buitentemperatuur is. Ook kunt u met dit controlepaneel het hefdak openen en sluiten en de koelkast en standkachel bedienen.

Stoelen in de achterklep.

Ook klapstoelen voor buiten zijn aan boord. Deze zijn opgenomen in de achterklep.

Tafel in de schuifdeur.

In de schuifdeur is een buitentafel opgenomen. Deze kan ook aan de keuken worden bevestigd.

Download de prijslijst voor de volledige standaarduitrusting.