$name

Interieur

Functioneel

Ideale cockpit.

Achter het stuur van de California Beach ervaart u een oase van rust. Het dashboard is in één blik overzichtelijk en de comfortabele en hoge zit zorgt voor een goed uitzicht en overzicht. Het perfecte uitgangspunt voor vele ontspannen vakantiekilometers.

Buitenleven.

Op de plek van bestemming begint meteen het buitenleven. In de California Beach zijn standaard twee stoelen opgenomen in de achterklep en een tafel in de schuifdeur. Handig en comfortabel.

Comfortabel slapen met vier personen.

Vier personen vinden een comfortabele slaapruimte in de California Beach. De driepersoonsbank laat zich eenvoudig ombouwen tot een bed voor twee personen of drie kinderen.

Hoogslaper.

In het hefdak is een tweede tweepersoonsbed opgenomen, voorzien van een lattenbodem.

Veiligheid

Voorbereid op elke situatie.

Moderne veiligheidssystemen aan boord.

Vaak merkt u het niet, maar als het nodig is zijn ze er: de moderne veiligheidssystemen van Volkswagen. Het antiblokkeersysteem ABS, de aandrijfslipregeling ASR, de motorslipregeling MSR en het standaard Elektronisch Stabilisatie Programma ESP. Moderne, elektronisch geregelde systemen die sterk bijdragen aan uw veiligheid en die van uw passagiers en medeweggebruikers.

Altijd optimaal beschermd.

Bij een aanrijding zijn alle inzittenden in de Volkswagen California Beach rondom beschermd door de sterke carrosserie en zes airbags.

Motoren

Think Blue.

De duurzaamheid van een Volkswagen zit hem niet enkel in de technieken die u terugvindt in de California Beach en alle andere Volkswagens. Ook in het productieproces hebben we het milieu en het besparen van energie hoog in het vaandel staan. Maar Think Blue gaat verder. Het gaat ook over verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Overal, iedere dag.

De slimme automaat van Volkswagen.

DSG staat voor Direct Shift Gear, een computer die in een fractie van een seconde van de ene naar de andere versnelling schakelt, zonder dat de aandrijving wordt onderbroken. Daarmee accelereert de auto sneller, bij een circa 10 % lager brandstofverbruik en CO2-uitstoot. DSG rijdt uiterst comfortabel en biedt natuurlijk ook grote voordelen bij een hellingstart.

Moderne BlueMotion technologie.

Schoner, zuiniger en toch krachtig.

Volkswagen BlueMotion Technology maakt de California Beach extra zuinig en milieuvriendelijk. De basis vormen de krachtige viercilinder TDI-motoren, variërend van 75kW/102pk tot een bi-turbo met 132kW/180pk. Deze stille en efficiënte common-rail motoren zijn uitgerust met een onderhoudsvrij roetfilter en voldoen aan de Euro-5 emissie-eisen. BlueMotion Technology voegt daar een motor start-/stopsysteem aan toe, dat de motor bij stilstand automatisch uitzet en bij wegrijden weer start. Samen met het recuperatieve remsysteem, dat bij remmen de accu laadt, en een verbeterde aerodynamica, levert dit een aanzienlijke brandstofbesparing op. Ook banden met een verlaagde rolweerstand, een aangepast onderstel en Cruise Control maken deel uit van de BlueMotion Technology en dragen bij aan een lager verbruik.

Showroom

Zien is geloven.

Op deze site ziet en leest u alles over de California. Maar sommige dingen moet je gewoon ervaren. Hoe zit ie? Is de kleur wel zoals verwacht? Hoe ziet die ene uitvoering er met leer uit? We nodigen u daarom graag uit voor een proefrit.


Ervaren is ontdekken en beleven.

U leest hier alles over de Volkswagen California Beach. Maar uw ‘tweede huis’ wilt u natuurlijk vooral ervaren. Kom daarom proefzitten, proefliggen en proefrijden in Amersfoort. En ontdek dan zelf hoeveel deze California u allemaal te bieden heeft.

Kom langs of maak een afspraak.

Kom naar de wereld van compacte campers en ontdek het zelf. Bij Camper Centrum Nederland vindt u een groot aantal campers en aanverwante producten onder één dak en bent u altijd van harte welkom. Natuurlijk kunt u ook van tevoren een persoonlijke afspraak maken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. weg ziet rijden.