$name

$name

Exterieur

Vergroten
  • De California.

    Het hele jaar een vakantiegevoel.

Interieur

Veiligheid

Voorbereid op elke situatie.

Altijd optimaal beschermd.

Bij een aanrijding zijn alle inzittenden in de Volkswagen California rondom beschermd door de sterke carrosserie en zes airbags.

Moderne veiligheidssystemen aan boord.

Vaak merkt u het niet, maar als het nodig is zijn ze er: de moderne veiligheidssystemen van Volkswagen. Het antiblokkeersysteem ABS, de aandrijfslipregeling ASR, de motorslipregeling MSR en het standaard Elektronisch Stabilisatie Programma ESP. Moderne, elektronisch geregelde systemen die sterk bijdragen aan uw veiligheid en die van uw passagiers en medeweggebruikers.

Motoren

Think Blue.

De duurzaamheid van een Volkswagen zit hem niet enkel in de technieken die u terugvindt in de California en alle andere Volkswagens. Ook in het productieproces hebben we het milieu en het besparen van energie hoog in het vaandel staan. Maar Think Blue gaat verder. Het gaat ook over verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Overal, iedere dag

Moderne BlueMotion technologie.

Schoner, zuiniger en toch krachtig.

Volkswagen BlueMotion Technology maakt de California extra zuinig en milieuvriendelijk. De basis vormen de krachtige viercilinder TDI-motoren, variërend van 75kW/102pk tot een bi-turbo met 132kW/180pk. Deze stille en efficiënte common-rail motoren zijn uitgerust met een onderhoudsvrij roetfilter en voldoen aan de Euro-5 emissie-eisen. BlueMotion Technology voegt daar een motor start-/stopsysteem aan toe, dat de motor bij stilstand automatisch uitzet en bij wegrijden weer start. Samen met het recuperatieve remsysteem, dat bij remmen de accu laadt, en een verbeterde aerodynamica, levert dit een aanzienlijke brandstofbesparing op. Ook banden met een verlaagde rolweerstand, een aangepast onderstel en Cruise Control maken deel uit van de BlueMotion Technology en dragen bij aan een lager verbruik.

DSG.

De slimme automaat van Volkswagen.

DSG staat voor Direct Shift Gear, een computer die in een fractie van een seconde van de ene naar de andere versnelling schakelt, zonder dat de aandrijving wordt onderbroken. Daarmee accelereert de auto sneller, bij een circa 10 % lager brandstofverbruik en CO2-uitstoot. DSG rijdt uiterst comfortabel en biedt natuurlijk ook grote voordelen bij een hellingstart en in de file.

Video

Showroom

Voelen? Kom naar Amersfoort!

Kom langs of maak een afspraak.

Kom naar de wereld van compacte campers en ontdek het zelf. Bij Camper Centrum Nederland vindt u een groot aantal campers en aanverwante producten onder één dak en bent u altijd van harte welkom. Natuurlijk kunt u ook van tevoren een persoonlijke afspraak maken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.